Receptas paimtas
iš šio blogo,
tik ten buvo naudotas rikotos sūris. Vafliai traškiu paviršiumi ir minkštu
vidumi, skaniausi karšti. Galima tešlą pasidaryti iš vakaro ir vaflius išsikepti ryte (tokiu atveju sviestas pilamas prieš kepant).
180 g miltų
½ a.š. kepimo miltelių;
2 š. cukraus;
2 kiaušiniai;
30 g ištirpinto
sviesto;
125 g varškės;
1 puodelis pieno,
pora lašų vanilės esencijos.
Kiaušinius
išplakti su pienu, sudėti pertrintą varškę, supilti ištirpintą sviestą. Suberti
sumaišytus miltus su kepimo milteliais ir cukrumi, gerai išmaišyti. Palikti
valandai, kad išbrinktų. Kepti įkaintinoje vaflinėje.
gražiai atrodo tas ornamentas ant vaflio ;DD
O galiam juos kepti keturkampėj vaflinėj?
Galima, jeigu ji skirta storesniems vafliams, o ne ploniems, traškiems
A6 juos dar uzpyliau karstu sokoladu ir tortu papuosimais,, mm.. kaip skaunu ;DD
Tikrai turėjo būti skanu. Karštas šokoladas man prie visų vaflių tinka
as ir tokia keptuve turiu, tik kiek bebandziau, man joje visada viskas prilimpa. Reikes dar situos isbandyti.
O cia gal kazkas panasaus i belgiskus vaflius?
Nepanašūs į belgiškus vaflius, bet vistiek skanūs. Prieš kepimą keptuvę reikia gerai įkaitinti, patepti riebalais, tada tikrai niekas neprilimpa