Skanūs sveikuolių
keksiukai, nes naudojami rupūs miltai ir į tešlą nededami riebalai, bet dėl
riebalų nebuvimo nerekomenduojama dėti į popierines formeles, ką aš padariau,
paskui bus sunku popieriukus nuplėšt. Jeigu bananai saldūs, tai cukraus galima
mažiau dėti.
1 p.rupių miltų
(1 p. – 237 ml);
1/3 p. cukraus;
½ a.š. kepimo
miltelių;
1/4a.š. druskos;
2 prinokę
bananai;
¾ p. pieno;
1 kiaušinis;
½ a.š. vanilinio
cukraus;
2/3 p. lazdyno
riešutų
Riešutus
pakepinti orkaitėje, nulupti odelę ir susmulkinti (1). Prinokusius bananus
sutrinti (2). Miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską išmaišyti (3). Kiaušinį
išplakti su pienu ir vaniliniu cukrumi (4). Plakinį supilti į bananų tyrelę ir
išplakti (5). Maišant supilti sausus produktus (6). Į gautą tešlą įmaišyti lazdyno
riešutus, dalį pasiliekant pabarstymui (7).
Dėti keksiukus į
sviestu ar aliejumi pateptą kepimo formą (8) ir kepti 1700 C laipsnių
įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes (9). Tik iškepusius išimti iš formos, nes
prilimpa.
Šaltinis:
madehealthier.com
skanu buvo 😀 😀 😀
Nejuokauk taip. Dar ir dabar nemalonu. Bet ne tau vienai nedaviau, kitus irgi pamiršau pavaišint
Forelle, kaip suzinoti tamstos el.pasta?:) Labai reikia, turim viena kvietima 🙂 Brukstelk i karolis (eta) azcom.lt
Aciu 🙂
¾ p. pieno;
ka reiskia p`? pakelis ?
p. – puodelis 1 puodelis = 237 ml