Ir vėl savaitgalis, ir vėl receptas, skirtas kepimui gamtoje ir šįkart labiau orientuotas į vyrus (nors pas mus tarp jų populiarus).
Gero savaitgalio, skanių kepsnių, o aš dingstu savaitėlei į konferenciją.
500 g vištos sparnelių;
1 smulkiai supjaustytas svogūnas;
1 v.š. rudojo cukraus;
2 v.š. Vusterio (Vorčesterio) padažo;
1 v.š. aliejaus;
1 a.š. kajeno pipirų;
2 a.š. druskos;
Šviežiai maltų pipirų.
Visus marinatui skirtus produktus gerai išmaišyti, užpilti ant paruoštų sparnelių, įtrinti ir palikt marinuotis per naktį. Kepti ant karštų žarijų arba po griliu apie 15-20 minučių.
Šaltinis: C.Humphries „The classic 1000: quick&easy recipes‚Äù, 2003
mmm… būtinai reikės ir mums tokių Joninėm užsimarinuot !!!
Būtinai išbandykit! Tik patarsiu, pamainuot prieš parą, vyras tikino, kad tada jie būna dar skanesni 😉