Skanūs, greiti ir
gražūs pusryčiai. Produktų kiekis priklauso nuo valgančių žmonių skaičiaus.
Kiaušiniai;
pienas;
druska;
pipirai;
špinatai;
sviestas.
Špinatus pora
minučių apvirti, nusausinti ir susmulkinti. Kiaušinius išplakti su trupučiu
pieno, druska ir pipirais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinti gabalėlį sviesto,
supilti kiaušinių plakinį, uždengus truputį apkepti, sudėti smulkintus
špinatus, apversti ir dar pakepti. Omletą susukti, supjaustyti riekelėmis.
na, nezinau ar esu didele spinatu fane bet siaip atrodo labai apetitishkai (:
niam!!!!! gaiula nevalgau dabar pusryyčių… man ir pietum kogero tiktų 🙂
Pusryčiai būtini! Bet jeigu nevalgai, tai tiktų ir pietums, nes pakankamai sotus omletas.
Pagal si receptuka susukau suktinukus is vistienos.Visi klause,kaip cia taip spinatai islaiko tokia grazia spalva?Tai as ir pasakiau,kad yra tokia Forelle,kurios deka cia taip ir valgot.
Aciu uz receptuka!!
Nėr už ką 😉
Nemegstu Spinatu Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaa..karsta ir neskanu
labai skaniai atrodo, bet taip pat galima ir su vistienos file padaryti.
Tikrai galima, bus ir gražu ir skanu