Obuoliai tešloje

Labai skanu ir karšti ir šalti. Vis kitokiam skoniui išgauti į tešlą galima įmaišyti įvairių priedų: smulkintų razinų, džiovintų abrikosų, kokosų ar įpilti kokių nors sulčių (pvz., apelsinų). Man skaniausi – su kokoso drožlėmis. Iškeptus galima apibarstyti cukraus pudra, aplieti šokoladu.

Obuolių;

1 didelis arba 2 maži kiaušiniai;

2 st. miltų;

1 st. pieno;

0,25 st. cukraus;

0,25 a.š. druskos;

2 a.š. vanilinio cukraus;

1 a.š. kepimo miltelių;

aliejaus kepimui.

Visus produktus sumaišyti iki vienalytės masės. Obuolius supjaustyti griežinėliais, dėti į tešlą ir į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti kol gražiai pagels (apie 3 min.). Leisti nuvarvėti ant servetėles, apibarstyti cukraus pudra ir tiekti ant stalo.

Šaltinis: www.sunshinerecipes.com

5 comments on “Obuoliai tešlojeAdd yours →

  1. Pas mane irgi dėžė obuolių tai vis ieškau reeptų kaip juos sudoroti, nes pyragai ir mums jau atsibodo. Dabar dar ir sulčių jų prisispaudžiau ir geriu. Tuoj į obuolius negalėsiu žiūrėt 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*