Labai skanu ir karšti ir šalti. Vis kitokiam skoniui išgauti į tešlą galima įmaišyti įvairių priedų: smulkintų razinų, džiovintų abrikosų, kokosų ar įpilti kokių nors sulčių (pvz., apelsinų). Man skaniausi – su kokoso drožlėmis. Iškeptus galima apibarstyti cukraus pudra, aplieti šokoladu.
Obuolių;
1 didelis arba 2 maži kiaušiniai;
2 st. miltų;
1 st. pieno;
0,25 st. cukraus;
0,25 a.š. druskos;
2 a.š. vanilinio cukraus;
1 a.š. kepimo miltelių;
aliejaus kepimui.
Visus produktus sumaišyti iki vienalytės masės. Obuolius supjaustyti griežinėliais, dėti į tešlą ir į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti kol gražiai pagels (apie 3 min.). Leisti nuvarvėti ant servetėles, apibarstyti cukraus pudra ir tiekti ant stalo.
Šaltinis: www.sunshinerecipes.com
kaip tyčia turim daug obuolių, o ir pyragas pabodo 🙂
Pas mane irgi dėžė obuolių tai vis ieškau reeptų kaip juos sudoroti, nes pyragai ir mums jau atsibodo. Dabar dar ir sulčių jų prisispaudžiau ir geriu. Tuoj į obuolius negalėsiu žiūrėt 😀
Atrodo labai skanus receptukas, ant kaledu reiks pameginti;)
Tinka ne tik Kalėdoms
Labai gerai gavosi ir labai skanu pabandykit verta paskanauti 😛