Labai skanūs karšti sumuštinukai, kuriems gaivumo suteikia pomidorai.
1 skardinė (~150 g) konservuoto tuno;
1 vidutinio dydžio pomidoras, supjaustytas nedideliais kubeliais;
2 v.š. smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno;
Kelios juodosios alyvuogės, supjaustytos griežinėliais;
2 a.š. rudonojo vyno acto;
1 a.š. alyvuogių aliejaus;
1 nedidelis ančiuvis, susmulkintas;
90 g tarkuoto sūrio;
Juodųjų pipių ir druskos pagal skonį;
Baltos duonos.
Sumaišyti visus ingredientus dubenyje, išskyrus duoną ir sūrį. Duoną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir apie minutę paskrudinti po griliu, tada apvertus ant kitos pusės uždėti įdarą, pabarstyti sūriu ir kepti po griliu, kol išsilydys sūris.
Šaltinis: Fine cooking, No 116
Kaip mėgstu visokius karštus sumuštinukus! puikus išsigelbėjimas tiek pusryčių, tiek priešpiečių ar pavakarių metu 🙂 tik va su tunu nesu ragavusi, reikės išbandyti artimiausiu metu, nes atrodo labai gardžiai:)
Skanu su tunu tiek pyragėliai, tiek karšti sumuštinukai. Išbandyk, tikrai patiks. Dar visai nieko variantas buvo tunas, svogūnai, konservuoti kukurūzai ir paprikos. Aišku reikia nepamiršti prieksonių ir sūrio 🙂