Sočių, greitų ir skanių pusryčių receptas.
4 kiaušiniai;
50 g fetos sūrio, pjaustyto kubeliais;
4-6 saulėje džiovintų pomidorų, supjaustytų juostelėmis;
Juodųjų pipirų;
Petražolių lapelių;
1 v.š. sviesto ar aliejaus.
Nedidelėje keptuvėje įkaitinti sviestą ar aliejų. Supilti gerai išplaktus kiaušinius, pabarstyti smulkintais pomidorais, sūriu, juodaisiais pipirais. Kepti apie 2-4 minutes ant nedidelės ugnies, kol apačia pradės ruduoti. Tada keptuvę 3-4 minutėms kišti po įkaitintu griliu. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti.
noriu perduoti šiam tinklapiui „Stylish blogger Award“ apdovanojimą 🙂 tereikia apie tai paskelbti, parašyti 7tiesas apie save ir perduoti tai dar 15 tinklaraščių 🙂
tikiuosi priimsi apdovanojimą.
http://egliukasm.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html
Ačiū, Egle. Labai malonu.
Pamatęs pirmą nuotrauką jau apsidžiaugiau. Pagalvojau, kad su Kumpiu, o pasirodo ten džiovinti pomidorai:(
Nieks nedraudžia kumpio įsidėti 😉
Forelle, sklando toks virusas, manau, kad tavo tinklaraštis yra „stiliovas“. Skiriu tau nuo savęs „Stilish blogger award“
Daugiau žinių čia:
http://ausrra.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html
Labai ačiū 🙂 Reiks kauptis rašymui
Skiriu šiam tinklaraščiui stilingojo blog’o vardą 😉
http://www.skanuirsveika.lt/2011/01/stylish-blogger-award.html
Skubu pranešti, kad saulėta virtuvė Impossible is nothing įteikia „Stylish Blog Awards“ apdovanojimą! :))
Daugiau: http://sauletavirtuve.wordpress.com/2011/01/21/sluoksniuotas-medaus-tortas-ir-stylish-blog-awards/
Ačiū, merginos
Ačiū. Pasidariau. Dukra sakė: Žiauriai skanu 🙂
Džiugu girdėt, man irgi labai patiko 🙂
Norejau paklausti, o ka duoda pakisimas po griliumi? Aciu 🙂
Kad pilnai iškeptų galima fritatą apversti, galima pakišti po griliumi. Antruoju variantu paprasčiau, gražiau atrodo, jeigu koks sūis būna viršuje, tai jis gražiai apsilydo, o ne pridega prie keptuvės