1 puodelis (237 ml) pieno;
50 g sviesto;
1 kiaušinis;
3 puodeliai miltų;
1/2 puodelio cukraus;
1/2 a.š. druskos;
1 1/4 a.š. cinamono;
2 a.š. mielių.
Produktus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo ciklas „Saldi duona“.
Šaltinis: www.recipezaar.com
eh, kuo toliau, tuo labiau noriu duonkepės..
Duonkepė yra gerai, bet valgytojų būrys dar geriau 🙂 o aš jų neturiu 🙁 Šią dar sunaudojau pudingui, o kitas sunkiai kur sunaudosi. Reikės pradėt kepti po pusę porcijos
Oi, jau irgi kurį laiką svajoju apie duonkepę, tai dabar atlikinėju mini apklausą: miela Forelle, kokia pas Jus duonkepė? 😉
as irgi svaigstu del tos duonkepes 🙂 uzsisakiau gimtadieniui dovanu, tai dabar laukiu nesulaukiu … dar menesi reikes laukti… o seile jau dabar varva 🙂
Patiko patiko. Kepėm kepėm kol visai pabodo. Ir vėl kepsim 🙂
o as vis galvoju ,pvz kai buna parasyt magarinas ar sviestas ,tai tiesio atmatavus ir ideti i duonkepes dubeni ar istirpinti reikia ir tada atvesinus supilti?aciukas uz atsakyma:)
Aš dedu į pašildytą skystį ir ten jis puikiai ištirpsta, nereikia atskirai nieko tirpinti bei vėsinti
aiskutis,aciu uz atsakyma;) snd va kepiau pagal si receptuka ,dejau velgi paprastu mieliu nes kitokiu dar neisigijau 🙂 tik klausimas buvo kokio dydzio puodukai miltu?tai idejau turbut per mazai gavosi skysta tesla ,tai dadejau miltu gal siek tiek per daug bet gavosi puikiai ir nesukrito:)))) ir dar vietoj cukraus dejau cukraus pudra nes cukraus nekazkas buvo namie:)))) ir dar idejau dziovintu ananasu:))
1 puodelis – 237 ml, bet visada siūlau sudėjus produktus pažiūrėti, nes vieną kartą ir skystesnė tešla būna, ir kietesnė.