Ne veną kartą kepiau sveikuoliškus vaflius iš avižinių miltų pagal skirtingus receptus, visada jie būdavo sausoki ir sprangūs, bet įmaišius varškės, viskas pasikeičia. Minkšti ir skanūs vafliai savaitgalio pusryčiams, kuriuos galite valgyti ir vienus arba pagardinti graikišku jogurtu, klevų sirupu ar vaisiais.
120 g avižinių miltų (galima susmulkinti ir avižinius dribsnius),
1 kaušelis vanilės skonio baltyminiai milteliai (nebūtini, tik tuomet į tešlą įmaišykite vanilės ekstrakto ir pora šaukštų cukraus/agavaų sirupo ar pan.)
1 a.š. kepimo miltelių,
1 a.š. cinamono,
1 bananas,
1 kiaušinis,
1/2 puodelio varškės,
1/4 puodelio migdolų pieno.
Sumaišykite sausus produktus. Kiaušinį, bananą, varškę ir pieną išplakite, supilkite sausus ingredientus ir gerai išmaišykite. Kepkite įkaitintoje vaflinėje. Patiekite su mėgstamais priedais.
Šaltinis: pagal The protein chef
Jūsų maistas toks skanus ir labai gražiai atrodo;) mano klausimas kas ji fotografavo? Ačiū už atsakymą.
Ačiū, visos fotografijos yra mano pačio darytos.