Greit pagaminamos sočios salotos, kurios tinka ir vietoj lengvų pietų.
1 skardinė konservuotų avinžirnių;
100 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje;
100 g fetos sūrio;
2 v.š. smulkintų laiškinių česnakų;
1 nedidelis čili pipiriukas;
2 v.š. citrinos sulčių;
Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
Avinžirnius nuplauti po šaltu tekančiu vandeniu. Fetą susmulkinti, pomidorus nuvarvinti, smulkiai supjaustyti. Iš čiliuko pašalinti sėklas ir smulkiai supjaustyti. Visus ingredientus išmaišyti, pagardinti druska bei pipirais.
Šaltinis: Angie’s recipes
Esu kažką panašaus dariusi – tikrai labai vykęs, skanus ir sotus derinys. 🙂
Aš irgi esu panašų bandžiusi – nu laaabai sotu, iš vienos skardinės valgėm turbūt 3 dienas 😀
O aš pirmą kartą gamindama, galvojau, jog man pusės porcijos užteks tik pietums, bet teko visą dieną valgyti 😀
Na va kaip tik 2 ingredientus turiu, reikia tik fetos. Manau bus tinkamas daiktas neštis 🙂