Jogurto marinatas vištienai

Mes šiame marinate marinavome vištienos krūtinėlę ir vėliau kepėme ant žarijų, bet jis tinka ir baltai žuviai, pvz., menkei. Vištienos šašlykai gavosi minkštučiai, švelnaus skonio, vyrai pasigedo aštrumo juose, bet galima tai pakeisti įdedant daugiau kajeno pipirų.

150 g natūralaus jogurto;

1 smulkinta česnako skiltelė;

1 a.š. malto kumino (dėjau maltus kmynus);

½ a.š. kajeno pipirų;

¾ a.š. kurkumos;

Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Visus ingredientus sumaišyti. Paruoštus vištienos gabaliukus sudėti į marinatą ir palaikyti jame pernakt.

Šaltinis: „Ainsley‚Äòs big cook out“, 1999

4 comments on “Jogurto marinatas vištienaiAdd yours →

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*