Sočios ir skanios salotos su ridikėliais ir avinžirniais, pagardintos malta kalendra bei fetos sūriu. Originaliame recepte buvo siūloma dalį avinžirnių sutrinti, kad masė būtų sulipdyta, bet man gražiau ir skaniau taip.
Konservuotų ar virtų avinžirnių,
morkos,
ridikėlių,
petražolių,
fetos sūrio,
maltos kalendros,
citrinos sulčių,
alyvuogių aliejaus,
druskos ir pipirų.
Dubenyje sumaišykite nuplautus avinžirnius, stambiai tarkuotas morkas, griežinėliais pjaustytus ridikėlius, smulkintus petražolių lapelius. Nedideliame indelyje sumaišykite citrinos sultis, alyvuogių aliejų, maltą kalendrą, pipirus, druską. Užpilkite ant paruoštų produktų ir išmaišykite. Pabarstykite smulkintu fetos sūriu.
Šaltinis: pagal Fine cooking
O wow kokia foto skanumo. Super atrodo!
Ačiū 🙂