Kelios minutės varstant spintelių ir šaldytuvo duris ir ieškant „ką suvalgyti“, keliolika minučių ruošimo ir vakarienė garuoja. Kaip visada skardinė tuno ir makaronai išgelbėjo nuo pilvo grojamų maršų.
Makaronų,
jaunų cukinijų,
konservuoto tuno,
svogūno,
česnako,
saulėje džiovintų pomidorų,
aliejaus,
druskos, pipirų,
petražolių lapelių.
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Kol jie verda, susmulkinkite svogūnus, česnakus, griežinėliais supjaustykite cukinijas, pasmulkinkite džiovintus pomidorus. Nedideliame kiekyje aliejaus apkepkite svogūną, po kelių minučių suberkite česnaką ir pakepkite dar pora-trejetą minučių. Kai svogūnas suminkštės, suberkite cukinijas, jas minutę kitą apkepkite, sudėkite tuną, džiovintus pomidorus, pagardinkite druska, pipirais ir minutę pakaitinkite. Sudėkite išvirtus ir nukoštus makaronus, išmaišykite, išdėliokite į lėkštes ir pabarstykite petražolių lapeliais.
Mano maistas 🙂
Ir mano 🙂
Niam.
Šiandien vakare išbandysiu
Ir kaip? Jau po vakarienės?
Būtinai bus išbandyta! O tunas aliejuje ar savo sultyse?
Man skaniausias tunas aliejuje, jį visada ir perku, todėl ir čia jis panaudotas