Jau trys valandos kaip atostogauju. Lagaminai sukrauti, paruošti kelionėn. Aplankytinų vietų sąrašas sudarytas. Beliko tik užbaigti kelis darbus namie, kad ir šiuo receptu pasidalinti. Labai skanu, tik trupa pjaustant, manau, kalčiausi kukurūzų dribsniai, kuriuos dėjau nesmulkintus.
1 puodelis avižinių dribsnių,
1 puodelis kukurūzų dribsnių,
2/3 puodelio miltų,
1/2 a.š. kepimo miltelių,
1/2 puodelio džiovintų spanguolių,
1/3 puodelio kokoso drožlių,
125 g sviesto,
1/4 puodelio medaus arba auksaspalvio sirupo,
1/4 puodelio rudojo cukraus,
baltojo šokolado dekravimui (nebūtinas).
Avižinius ir kukurūzinius dribsnius, miltus su kepimo milteliais, nuplautas ir nusausintas spanguoles, kokoso drožles sumaišykite dideliame inde. Sviestą, medų ir rudąjį cukrų, kaitindami ant nedidelės ugnies, ištirpinkite. Supilkite ant sausų ingredientų, gerai išmaišykite, kad neliktų sausų vietų ir sukrėskite į paruoštą kepimo formą iki 1 cm storio sluoksniu. Kepkite 180 C temperatūroje 20-22 minutes. Leiskite visiškai atvėsti formoje ir apšlakstykite baltuoju šokoladu.
Šaltinis: taste.com. au
Kaip faina, kur vykstat? 🙂
Į Londoną. Mažoji labai nori į jo zoo sodą, tik žiūrėsim ar oras nesutrukdys jo aplankyti. Visas dienas lietų rodo 🙁