Varškėtukai

~250 g varškės sūrio;

1 didelis kiaušinis;

keli šaukštai miltų;

keli šaukštai cukraus;

žiupsnelis druskos.

Sūrį sutarkuoti burokine tarka, įberti miltus, cukrų, druską, įmušti kiaušinį ir išminkyti. Šlapiomis rankomis formuoti rutuliukus, juos suploti ir kepti įkaitintame aliejuje.

3 comments on “VarškėtukaiAdd yours →

  1. Nežinau kaip tu pasirinkai username'ą, bet šian mačiau Maximoje kriaušes pavadinimu Forelle.

  2. 🙂 tikrai tokia kriaušių rūšis yra. Kokį pasirinkdavau username, toks būdavo, tai paskui šį iš kažkur atsiminiau 🙂 bet paskui paieškojau, tai radau, kad ir viešbučių, restoranų tokiu pavadinimu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*