Patiks mėgstantiems mėsą, troškintą pomidoruose. Marinate ilgiau nei 2-4 val nerekomenduoju laikyti, nes jausis rūgštumas.
Višta;
2 svogūnai;
citrina;
2 česnako skiltelės;
0,3 kg pomidorų;
druskos;
pipirų.
Vištą supjaustyti ir 2 valandas palaikyti marinate. Marinatui iš citrinos išspauskite sultis, sumaišyti su pipirais bei su druska sutrintu česnaku. Gerai įkaitintuose riebaluose vištą pakepinti iki geltonumo, pridėti nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų pomidorų, svogūnų. Uždengus kepti kol mėsa pasidarys minkšta.
Šaltinis: „Paukštienos ir žuvies patiekalai“ Nr. 4
išbandžiau šiandien. tik įdėjau dar morkų ir paprikos. ir marinate nelaikiau, nes iš darbo grįžus neturėjau kantrybės laukt, kol išsimarinuos 🙂
buvo labai skanu. dėkui už idėją.
Džiugu, kad patiko, paprikų ir aš įdėjau, nes be jų sunkiai išsiverčiu 🙂 tik kiek matau neparašiau. Marinatas tikrai nebūtinas, nes skanu ir be jo