Jeigu dar nevalgėte pusryčių, arba nežinote ką pasigaminti, siūlau šia apkepėlę iš kiaušinių ir batono. Priedus galite dėti kokius tik širdis geidžia arba ką randate šaldytuve.
Batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinėlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.
atrodo labai skaniai bet as dazniausiai ryte neturiu taip daug laiko kulinarijai (: nebent savaitgali..
jauciu dar tiktu ir grybai i shita grozi
Tinka ir vakarui, ne tik pusryčiams. O ant viršaus dėti galima ką tik norit ir kas patinka, kad ir grybai.
Lietuviška pica 🙂
Fermentinis sūris – didžiausia nutukimo ir širdies ligų priežastis:>
Atrodo visai nesudėtinga. Aišku, kieno nors kiro nepriversiu padaryti, gal laikas pradėti gaminti 🙂
Anonimui: o kas dabar yra sveiko? Tas apipurkštas chamikalais, į tą konservantų pridėta. Nevalgykim nieko ir mirsim sveiki.
Amonui: Pats laikas išmokti pačiam pasigaminti. Juk yra visai nesudėtingų ir skanių patiekalų.
nuostabu, skanumėlis, super, jėga, liežuvi galima nuryti, niam niam, o ten dar liko, receptą prašau 5 egz. atspauzdinti … ir dar daug kitų pagyrimų kurių per gausą nepamenu ar apsvaigusi nuo šlovės pamiršau
tokių pagyrimų nusipelniau pagaminusi svečiam vaišes naudodama jūsų receptus. o viso labo tik prikepiau krepšelių su kiaušiniene ir blynų su šokoladu.
dėkui
Nėr už ką 🙂 Labai smagu girdėti, kad ir kitiems patinka patiekti ir išbandyti receptai. Ir toliau stengsiuos išbandyti ir pateikti ką nors nauja ir skanaus.
labai skanu ir paruosti lengva