Sujungiau du
receptus į vieną ir pasigaminau pietums. Labai skanu ir tik mėgstantiems
aštriau reikėtų daugiau prieskonių, nes labai jau švelnaus skonio patiekaliukas
gavosi.
vištienos;
2 š. sojų padažo;
1 skiltelė
česnako;
½ a.š. malto
imbiero;
½ a.š. malto
čili;
3-4 š. aliejaus
kepimui;
70-100 ml
vištienos sultinio;
2-3 a.š. kukurūzų
krakmolo;
3-4 puodeliai
smulkintų daržovių (morkų, paprikų, svogūnų);
1 puodelis
smulkintų pievagrybių.
sutrintą česnaką, imbierą ir čili sumaišyti nedideliame inde (1). Vištieną
supjaustyti nedidelėmis juostelėmis (2) ir užpilti marintu. (3) Įdėti į šaldytuvą 45-60
min, kad pasimarinuotų.
Daržoves susmulkinam
šiaudeliais, pievagrybius supjaustome riekutėmis (4) ir apkepam 2 šaukštuose
aliejaus, kol truputį suminkštės (5). Perkeliam daržoves į kitą indą. Įpilam likusį
aliejų ir apkepam pamarinuotą vištieną, kol suminkštės (6). Sudedam daržoves ir
užpilam iš sultinio ir krakmolo pasidarytu tirpalu. Truputį patroškinam (7).
Patiekiam su
ryžiais.
peržiūrėjau blogą – labai skaniai viskas atrodo, tu taip pati gražiai viską pagamini? aš irgi mėgstu gaminti, bet dabar nelaibai turiu tam laiko. ir jeigu ką pagaminu tai neatrodo gražiai – tik labai skanu
Nemažaipriklauso ir nuo pateikimo. Man patinka, kad būtų gražiai, tvarkingai. Šlept, tep nemėstu, bet čia jau nuo kiekvieno žmogaus savybių priklauso. Užtat ir sakau, kad kokiam restorane dirbt negalėčiau, nes viską darau labai jau lėtai ir kruopščiai 🙂 nieks užsakymo nesulauktų
niam niam, apetitnai atrodo (: as tai kaip tik vakar gaminau kazka panasaus i pragaro virtuves kinietishka kiauliena.. reiks ir man seiles varvet priverciancia nuotrauka idet gal kad pakankint nepietavusius skaitytojus d: (: