2×220 g KITCHEN me Brandintos jautienos mentės didkepsnis BLACK ANGUS,
Druskos,
Juodųjų pipirų,
3 v.š. alyvuogių aliejaus,
1 pakelis (100 g) išvirtų perlinių kruopų,
1 nedidelė morka, supjaustyta griežinėliais,
2 saujos nedidelių špinatų lapelių,
80-90 g pievagrybių, supjaustytų griežinėliais,
2 v.š. citrinos sulčių (nebūtina),
2 a.š. Dižono garstyčių (nebūtina).
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, įdėkite steikus ir kepkite kiekvieną pusę po 3 minutes. Išimkite, pabarstykite druska, pipirais ir uždengus ar įvyniojus į foliją leiskite 5-10 minučių pailsėti.
Į švarią keptuvę supilkite likusį šaukštą aliejaus, kelias minutes pakepkite morkas, pievagrybius, suberkite virtas perlines kruopas ir pašildykite. Citrinos sultis sumaišykite su garstyčiomis ir sumaišykite su perlinėmis kruopomis. Įmaišykite špinatų lapelius. Pagardinkite druska ir pipirais.
Steiką supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite su perlinėmis kruopomis.
Šaltinis: pagal Food Network
0 comments on “Keptas steikas su perlinių kruopų salotomis”Add yours →