Šias salotas lengva paruošti, jos skanios, traškios ir puikiai atstoja vakarienę.
2 v.š. saulėgrąžų,
2 v.š. alyvuogių aliejaus,
1 v.š. vyno acto,
1 a.š. skysto medaus,
300 g virtų arba keptų nedidelių burokėlių,
2 traškūs, sultingi obuoliai (tinkamesni saldūs),
100 g fetos sūrio,
Pipirų pagal skonį.
Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje 3-4 minutes. Atvėsinkite.
Alyvuogių aliejų, actą ir medų išplakite, įmaišykite pipirų.
Burokėlius nulupkite ir supjaustykite neddelėmis skiltelėmis, obuolius, išėmus sėklalizdžius, taip pats supjaustykite skiltelėmis. Lėkštėje sumaišykite burokėlius ir obuolius su užpilu, pabarstykite fetos trupiniais ir saulėgrąžomis.
Šaltinis: pagal reklaminį žurnaliuką
0 comments on “Burokėlių ir fetos salotos su saulėgrąžomis”Add yours →