Baltoji Pai Mu Tan arbata

   Ši arbata paruošta rankiniu būdu pagal seną metodą. Šios arbatos skonis primena ir žaliąją, ir ulongo arbatas. Dideli arbatžolių lapai (todėl ši arbata dar vadinama baltuoju bijūnu) vos paliesti oksidacijos paliekami nevynioti. Arbatoje gausu balkšvų, sidabrinių lapo viršūnėlių (tipsų), kuriose yra daugiausia eterinių aliejų. Dėl šios priežasties ji yra savito sodraus skonio ir aromato.

  Susigundžiau ir nusipirkau šios arbatos. Skonis tikrai panašus į žaliosios arbatos, tik labai švelnus. Kvapo beveik nejutau. Arbatos spalva vos vos žalia.



 

1 comment on “Baltoji Pai Mu Tan arbataAdd yours →

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*