Gaivinantys, lengvi, saldžiarūgščio skonio ledai iš trijų ingredientų. Skanu valgyti su saldžiomis uogomis ar vaisiais.
875 g graikiško jogurto;
150 g cukraus;
100 g kokosų grietinėlės;
kokosų drožlių pabarstymui (nebūtinos).
Jogurtą, cukrų ir kokosų grietinėlę išplakame ir dedame į ledų aparatą arba šaldymo kamerą ir kas pusvalandį išėmę permaišome.Taip kartojame 4-6 kartus.
Šaltinis: Jungle frog cooking
o kas per šedevras, pasirodė orams sušilus 🙂
o kur yra kokosinės grietinėlės?
Creamy coconut milk, šitą naudojau, nes tik namie pamačiau, jog lentynoje „grietinėlė“, o ant pakuotės „pienas“. Randamas didžiuosiuose prekybos centruose įvairių šalių produktų skyriuose. Naudojau Santa Maria, nes vienintelė be priedų
Tikrai susigundyčiau paragaut 🙂
Gal kada nors ir pabandysiu gamint, bet ledai be aparato man nelabai išeina – vis pamirštu ištraukt ir permaišyt..