Ar būna neskanių biscotti? Jeigu ir taip tai neteko ragauti. Šie taip…
Žyma: italų virtuvė
Itališka dilgėlių sriuba
Dilgėlės žinomos ne tik kaip vaistas, bet ir kaip maistas. Pačios naudingiausios…
„Kepėjai be stabdžių“: Ciabatta
Seniai bedalyvavau „Kepėjų be stabdžių“ iššūkiuose, nors esu pasižadėjus per vasarą visus…
Braškių risotto
Dar vienas įdomesnis rizotas iš „The silver spoon“. Gaminimo pradžia nieko gero…
Vištiena Piccata
Pasibaigė mano katino dienos ¬†ir vėl grįžtu į mokslus. Labai tikiuosi, kad…
Gnocchi di Parmigiano
Pavadinimas itališkas, nes lietuviško varianto taip ir nesugalvojau. Labai skanu, sotu, bet…
Moliūginiai gnocchi
Visada galvojau, kad gnocchi – itališki virtinukai iš bulvių, bet ieškodama receptų…
Moliūgų pyragas
Keptas pagal itališką receptą. Labai skanus, minkštas ir aromatingas, o ragavusieji nesuprato…
Itališkas plokštainis
Vakar vėlai vakare dar spėjau išsikept vifslos itališką plokštainį. Tešlą paruošti sugaišau…