Arba ¬†panyras avinžirnių miltų
tešloje. Labai paprastas, bet skanus¬† ir stous indiškas užkandis. Kaip gaminama galite
pasižiūrėti čia pateiktame video. Aš kepu panašiai, tik naudoju avinžirnių miltus ir
užmaišius tešlą, palaikau 15-30 minučių kambario temperatūroje. Galima gaminti
ir kaip spurgutes, tik tada reikės įberti kepimo miltelių, sūrį supjaustyti
nedideliais gabalėliais, šaukštu kabinti nemažai tešlos su sūrio gabalėliu ir
gražiai įleisti į aliejų.
Aš irgi ilgai juos pirkau, tai vie nėra arba nenueinu, o neseniai radau ekologiškų, iškart pagriebiau pakelį.
Atrodo ir skamba žiauriai skaniai!
Išbandyk 😉 o šita tešla, labai tinka ir daržovėms mirkyti, bei apkepti. Labai skanu joje apkeptos cukinijos, žiediniai kopūstai
ojoj 🙂 tokį gėrį tokiu paros laiku pamatyt.. Pavojingai vilioja. Tik va, vis avinžirnių miltų nenusiperku. Reikės.
Teisybę pasakius, Forelles pagaminta ŽYMIAI gražiau ir profesionaliau nei kad pagamino tie indai 🙂
p.s. o kur galima įsigyti avinžirnių miltų? Kažkada didžiojoj MAXIMOJ neradau net paprastų rupių miltų..
aš irgi niekad nemačiau jų pardėj paprastoj.
beje, tikrai labai skaniai atrodo;) o viduj varškės sūris? ar neįsigeria lb daug aliejaus?
Ačiū, Merope87 už pagyrimą 😉 bet mokiausi pati iš indų, tik kitų ir gyvai.
O avinžirnių miltų galima įsigyti "Sveikatos dovanose" Kaune. Vilniuje irgi panašiose parduotuvėlese yra.
Jurga, viduj ne varškės sūris, o saldaus pieno sūris, toks netrupa, kepant neišbėga. Aš perku "Bariūnų" sūrį, bet ne parduotuvėse, o turguje pieno skyreliuose.