Labai skanūs ir gražūs pyragėliai. Geriau daryti keturkampius užlankstant kraštus, negu apskritus ir pjaustinėti kraštus, nes reikia daugiau dirbti ir lieka tešlos.
1 kg šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;
indelis konservuotų persikų;
250 g varškės;
100 g grietinės;
0,5 st. cukraus;
2 kiaušiniai;
vanilinio cukraus.
Iš tešlos padaryti 8 cm skersmens skritulių (1). Iš pusės tų skritulių 6 cm skersmens formele išpjauti žiedus (2) ir uždėti juos ant skritulių (3). Kepti 5-7 minutes, kol papločiai iškils ir truputį paruduos (4).
Sumaišyti grietinę, varškę, cukrų, kiaušinius ir vanilinį cukrų (5). Dėti šio varškės kremo į apkeptus skritulius, o ant viršaus sudėti po persiko puselę (6). Dar kepti apie 10 minučių, kol sukeps varškė.
Hmm, atrodo tikrai skaniai 🙂
JEGA!!!!!
Nuostabiai skanūs, burnoje tirpstantys pyragėliai, tik aš darau keturkampius ir iš vieno sluoksnio; darbo mažai, rezultatas puikus!!!!
Ačiū už skanią idėją 🙂
Visada prašom. Aš irgi kiek vėliau gaminau, dariau kvadratinius, ir tešlos neišsimeta ir darbas sparčiau vyksta