Dar vienas desertukas
Valentino dienai. Lengvai pagaminamas ir produktų daug nereikia. Tik aš
šokolado turėjau nedaug, tai labai jau trūko.
6 ananasų
griežinėliai (švieži, ne konservuoti);
50 g
pakepintų, trintų lazdyno riešutų;
50 g tamsaus
70% šokolado;
2 apelsinai;
1 š. cukraus;
1 š. likerio.
Ananasų
griežinėlius (trys griežinėliai – viena porcija) dėti vieną ant kito pabarstant
smulkintais riešutais ir įdėti į šaldytuvą atšalt. Iš apelsinų išspausti sultis
ir pakaitinti jas su cukrumi ir likeriu, kol sutirštės. Gautą padažą užpilti
ant ananasų. Šokoladą ištirpinti ir aplieti desertą.
Šaltinis: fiordizucca
vaikeli, kad pavadinimas išraizgytas :))) bet vaisiai šeip valentiniškam desertukui- pats tas 🙂
Pavadinimas buvo dar ilgesnis 😀 Sutrumpinau