Buvau mačius, kad
sausainius kepa vaflinėje, tai vakar prisiruošiau ir aš išbandyti. Tešlos
receptą pasirinkau panašų į „šokoladinių širdelių“, taigi ir skonis buvo
panašus. O kepiau senoj blynų keptuvėj (kaip ir šiuos blynus), kur reikia vis
vartyti, kad tolygiai iškeptų. Išvada: skonis lygiai toks pats kaip ir
orkaitėje keptų, tik čia daugiau darbo, bet gražesnis rezultatas 🙂
6 a.š. kakavos;
80 g sviesto;
2 kiaušiniai;
170 ml cukraus;
230 ml miltų.
Miltus sumaišyti
su kakava ir cukrumi, Sudėti kiaušinius ir išmaišyti. Supilti minkštą sviestą
ir vėl gerai išmaišyti. Įkaitinti vaflinę, dėti po šaukštelį tešlos ir iškepti.
Perdėti ant grotelių, kad atvėstų.
niam :p
ale kokia macna vafline, shakes (:
Čia tokia sena sena blynų keptuvė ant viryklės, dabar jau tokių tubūt nėra pirkti, nros elektrinės patogiau, nereikia stovėti ir vartyti.
vafliniai sausainiai- naujadaras 🙂
kaip supinti kaaseles riskotos bandelem,is minkstos teslos,nesuprantu.help
Paimi tris gabaliukus tešlos, pavolioji tarp rankų, kad susidarytų ilgos virvelės, sudedi po tris ir supini kaip kasel> Gal foto bus aiškiau
http://i32.photobucket.com/albums/d5/skirmav/rikotos%20pynutes/DSCF2715.jpg
Arba imi po dvi virveles ir susuki jas.