Lietinių blynų alternatyva. Ir šiaip sudomino receptas, tai nusprendžiau pabandyti. Įdarą galima rinktis bet kokį, aš pasirinkau daržovių ir kalakutienos. Patiekti su padažu.
6 nedideliems suktinukams:
230 ml miltų;
2 š. aliejaus;
druskos;
vandens, kol nelips prie rankų tešla.
Įdaras:
šaldytos daržovės (naudojau kukurūzus, morkas, žirnelius, šparagines pupeles);
kurkuma;
virta smulkinta kalakutiena.
Iš tešlos produktų užminkome tešlą ir paliekame pusvalandžiui šaltai (1). Paruošiame įdarą: svieste apkepinam daržoves, jas pasūdome, pabarstome kurkuma (2). Imame nedidelį tešlos gabalėlį, iškočiojame ir dedame įdaro (3). Užlankstome kraštus (4, 5) ir kepame įkaitintame aliejuje (6).
Vai, koks advancas. As taip nesugalvociau savarankiskai 🙂
Pati irgi nesugalvojau. VIenam vegetarų puslapy radau suktinukų receptą su morkomis, tai nusirašiau tešlos receptą, o jau įdarą padariau pagal save.
o tai tešla tik iš miltų ir aliejaus? :\
Pataisiau 🙂 Vandens vietoj miltų vienoj vietoj turėjo būti. Ačiū už pastebėjimus.
Manau įdarui labai tiktų kažkas kitko, tik neįsivaizduoju kas 🙂 Bet jei būtų su olandišku sūriu, tai būtų super 😛
Įdarą juk galima daryti savo nuožiūra, aš dėjau tai ką radau pas save šaldytuve. Sūris produktus sulipintų ir tikrai paskanintų.
Viskas labai skaniai atrodo , kažką panašaus valgėm londone , rytų patiekalų restorane … Tik aš kaip neišsilavinęs norėjau paklausti kas po galais ta KURKUMA ???
Pasinaudojau google … ar galima kurkumą pakeisti papraščiausiu kariu ???
Galima keisti savo mėgstamais prieskoniais, aš tada tik kurkumą/ciberžolę naudojau, o kitus kartus gamindama ir čili, maltų kuminų ar kitų prieskonių bėriau. Ir įdarą galiam rinktis kokį nori, net saldų, čia tik pavyzdys ką tada naudojau ir universalus tešlos recptas
Viską pasiruošiau 🙂 gaminsiu su vištiena … žiūrėsim kas gausis 🙂 tamstai už nuostabius receptus norėjau padėkoti … varškės apkepą gal 10 kart jau kepiau , šeimyna niekaip neatsivalgo :)))
Ir kaip pavyko?
O apkepas visų mėgstamas, tikiu, kad ir jums patiko. Tikiuosi daugiau rasit receptų, kurie patiks
Žinokit puikiai 🙂 vištieną apkepiau prieš tai apipylęs citrina ir kiniečių prieskoniai , o paskui sudėjau sviesto ir šaldytų meksikietiškų daržovių rinkinį … Gavosi nuostabiai. Tik aš gal per didelius dariau , čia reikia turint laiko daryt nedidukus , tokius kaip vamzdeliniai makaronai , tai išvis būtų super. Pamaniau , kad reiks kada kokį baklažanų – morkų – pievagrybių – moliūgų įdarą padaryt .
Receptų tai randu puikių ir daug , net buvo mintis pačiam pasidalint , nes turiu neblogų , bet kad su laiku bėda 🙂
Net valgyt užsimaniau paskaičius, kaip skaniai pasigaminot 🙂 labai būtų smagu, kad pasidalintumėt savo receptais, atradimais, tikiuosi, atsiras kada laiko.
Tai aaš galiu jums elektroniniu paštu , o jei patinka , pamėginat ir dalinatės su kitais 🙂
Siųsk skirmav @ yahoo.com. Pasidalinsim ir su kitais