Greitai pagaminamas ir daug pastangų nereikalaujantis, aromatingas ir skanus pudingas su obuoliais bei varške. O jeigu dar cinamono įbersite, bus tik skaniau, o po namus pasklis¬†malonus aromatas.
450 g obuolių;
75 g duonos; (naudojau skirtą skrudinimui)
120 g varškės; (naudojau smulkiai supjaustytą varškės sūrį)
4-5 š. rudojo cukraus;
200 ml pieno.
Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pašalinti plutos ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Varškę, obuolius, duoną ir 3 šaukštus rudojo cukraus sumaišyti dideliame inde. Į kepimo indą pilti pieno, sudėti paruoštą mišinį, pabarstyti likusiu cukrumi ir kepti įkaitintoje iki 2000C orkaitėje 25-35 minutes. Patiekti karštą.
Šaltinis: The ultimate fat-free cookbook
Iš išvaizdos primena White Chocholate Bread Pudding 🙂 Niam 🙂
Tik įdaras kitas, bet irgi skanus, kas mėgsta obuolius.
Eina sau, kaip skaniai atrodo. Gaila, šiemet beveik nėra obuolių.