Jeigu vakar mano pusryčiai buvo pavadinti ekstravagantiškais, šiandien pateiksiu įprastesnį pusryčių variantą – košę, kuri dažniausiai būna ant mano pusryčių stalo, tik skiriasi uogos ir dribsniai (avižiniai, ruginiai, kelių grūdų).
500 ml vandens;
200 ml šilauogių (ar kitų uogų, tinka ir šaldytos);
230 ml dribsnių;
cukraus pagal skonį;
žiupsnelis druskos.
Užvirti vandenį, sudėti uogas. Porą minučių pavirti. Įmaišyti dribsnius ir virti dar keletą minučių. Pagardinti cukrumi ir druska.
O mesa kur? :p
Mėsa bus pietums 🙂
taigi aristokratiški pusryčiai neauginantiems šilauogių… 200 g 😀
ir kodėl košė rausvai/mėlyna?
Redagavo rs 2007-09-07 11:19
Gali pasirinkti bet kokias turimas uogas. Aš tai šilauoges doruoju, nes tėvai kibirais jas veža, o šaldytuvo kamera jau pilna. Ir nemanau kad 200 ml atitinka 200 g.
Kadangi šiluoges tik iš išorės atrodo mėlynos, o viduj į baltumą, tai pavirus tokia keista spalva ir gavosi, nei mėlyna, nei raudona
Redagavo Forelle 2007-09-07 11:56
O jau lėkštė kokia gražutė!